Richemont Club Blog logo

Croatia richemont_domaci

Published: 29 March 2016 | by Richemont Club International

0

GODIŠNJA SKUPŠTINA MEÐUNARODNOG RICHEMONT KLUBA

GODIŠNJA SKUPŠTINA MEĐUNARODNOG RICHEMONT KLUBA U ITALIJI OD 25. DO 29. RUJNA 2015.

Kulinarska škola Cast Alimenti oduševila richemontovce!

  • Delegacija Hrvatske sudjelovala na godišnjem međunarodnom skupu
  • Bezglutenski proizvodi glavna tema stručne radionice
  • Predložena izrada informatičke platforme za razmjenu pekarskog i slastičarskog znanja i iskustva među članicama Kluba

Ovogodišnji skup Međunarodnog Richemont kluba održan je od 25. do 29. rujna u gradu Bresci na sjeveru Italije, poznatom kao Lavica Italije. Delegaciju Richemont kluba Hrvatske činili su predsjednik Kluba Ivan Parać, direktor Kluba Vladimir Bulić i članovi Kluba Renata Kruhan i Marin Krešić koji su zajedno s ostalim richemontovcima iz ostalih zemalja članica sudjelovali u korisnim stručnim radionicama i na kraju uživali u atraktivnom turističkom programu koji je za sudionike skupštine upriličio organizator. Sudionici su posjetili talijansku kulinarsku školu Cast Alimenti u kojoj je organizirana radionica na temu bezglutenskih proizvoda za pekarstvo i slastičarstvo, a koja je izazvala veliko zanimanje među članovima Kluba.

Predstavnici Richemont kluba Hrvatske razgovarali su s ravnateljem Škole o mogućnosti sudjelovanja stručnjaka Škole u organizaciji sličnog seminara u Zagrebu. U okviru programa organiziran je i posjet Expo sajmu u Milanu.

Na sastanku predsjednika nacionalnih klubova pružena je podrška izgradnji informatičke platforme koja će putem weba svim članicama kluba omogućiti razmjenu pekarskog i slastičarskog znanja i iskustva. Inicijalni prijedlog informatičke platforme iznesen je na sastanku u Sitgesu, u Španjolskoj 25. travnja 2015. godine, a Hrvatska je bila među prvim zemljama koja je prihvatila prijedlog.

email

Related with ...: ,About the author:

The International Richemont Club is the umbrella organisation of the national clubs. Currently 11 European clubs and the Japanese club belong to the International Richemont Club. Further countries interested in joining the IRC are on the waiting list. Richemont – the national and international training centre and service company for all of the bakery-confectionary trade – represents more than just a name and the international secretariat. The Richemont clubs live the Richemont philosophy!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


× six = 18

Back to Top ↑